Connect with us

Horoscop

5 MODURI MAI PUȚIN CUNOSCUTE DE A TE PROTEJA DE ENERGIA NEGATIVĂ

Atunci când comunicăm și interacționăm cu alți oameni sufletul nostru se deschide pentru a primi energia lor. Chiar și o scurtă privire este suficientă pentru a absorvi energiile celeilalte persoane.

Atunci când comunicăm și interacționăm cu alți oameni sufletul nostru se deschide pentru a primi energia lor. Chiar și o scurtă privire este suficientă pentru a absorvi energiile celeilalte persoane. Și niciodată nu știm dacă persoana cu care sufletul nostru interacționează are o energie negativă sau pozitivă.

 

Așadar, ajungem să absorbim energie negativă și emoții negative fără să ne dăm seama. Dacă vrem să scăpăm de ele, este foarte important să practicăm curățarea sufletului:

 

1. Afumare (sau smudge)

Plante precum rozmarinul, salvia albă, cedrul, lavanda, mentă și petalele de trandafiri sunt folosite de ani buni la curățarea enerigiei negative.

Ele pot fi arse din mănunchiurile prinse bine cu o ață sau puse pur și simplu într-un vas rezistent la căldură și aprinse.

Asigură-te că te plimbi cu fumul prin fiecare colț al casei tale.

2. Folosește coji de portocale sau lămâi

Aceasta este o altă modalitate rapidă de a elimina negativitatea folosind aroma. Ai nevoie doar de coaja unei portocale sau a unei lămâi, pe care să o tai bucăți și să o pui într-o tigaie pe foc. În câteva secunde, casa ta va mirosi a citrice și vibrațiile negative vor fi eliminate.

3. Folosește citrin (un super cristal)

Citrinul are proprietăți unice de curățare. În cantități mici îl poți purta la gât sau sub formă de brățări și este ca și cum ai avea cu tine un scut care te protejează de toate energiile negative din jur.

4. Reconectează-te rădăcinile tale

Mergi desculță prin iarbă sau pe pământ; important este să fii în contact cu solul în stare naturală. Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te cum negativitatea este precum un rău care curge din zona capului până în zona picioarelor, vizualizând cu acesta îți părăsește corpul.

5. Meditează

Meditația s-a dovedit a fi eficientă în tratarea mai multor probleme de sănătate mentale și fizice. Dacă vrei să elimini energiile negative, în timpul meditației vizualizează o lumină albă în fața ta și imaginează-ți că elimini toate vibrațiile negative către ea. După aceasta, gândește-te că această sferă albă dispare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending