Connect with us

lifestyle

5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie

Ce vor bărbații de la o femeie? Răspunsul este un mister și, cel mai probabil, va rămâne un mister.

Dar asta nu a împiedicat știința să încerce să descopere răspunsul la această enigmă a atracției umane.

Pe de o parte, fiecare om are propriile preferințe. Calitățile și trăsăturile care sunt cele mai atractive din punct de vedere vizual și sexual pentru un bărbat pot să nu fie considerate atractive pentru altul.

Cu toate acestea, cercetările au descoperit că există un lucru comun pentru mulți bărbați: aceștia tind să aibă încredere în primele lor impresii, iar părerile formate la început au un impact mare asupra nivelului lor de atracție față de femeile respective.

Desigur, există femei care stăpânesc arta de a face o primă impresie bună cu puțin sau fără niciun efort, în timp ce altele trebuie să se chinuie puțin mai mult.

5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie:

 

Machiaj cu aspect natural, inclusiv machiaj pentru ochi și ruj

Unii bărbați susțin că preferă femeile fără machiaj pentru că arată natural. Însă, conform unui sondaj realizat pe baza unei platforme de dating, din 1200 de femei care purtau machiaj pentru ochi în fotografia de profil, 139 dintre ele erau mai predispuse să primească mesaje de la bărbați. Bărbații au fost, de asemenea, mai susceptibili să dorească să întâlnească o femeie care purta ruj în fotografia de profil.

Deci, când bărbații spun că preferă femeile naturale, asta înseamnă că poți purta machiaj cu aspect natural și totuși să atragi bărbați.

Acestea fiind spuse, femeile care tind să se machieze prea mult sau deloc au mai puține șanse să fie abordate și invitate la o întâlnire.

Raportul ideal talie-șold

Această preferință are mai puțin de-a face cu atractivitatea și mai mult cu sănătatea și fertilitatea.
Dovezile arată că raportul talie-șold este un indicator puternic al nivelului de estrogen al unei femei, al riscului de obezitate și al susceptibilității la boli grave precum diabetul, cancerul ovarian și bolile de inimă.

Hainele roșii

Roșul este culoarea pasiunii. Deci, nu este de mirare că bărbații sunt atât de atrași de ea.

Într-un studiu realizat de psihologii de la Universitatea din Rochester, bărbaților li s-au arătat fotografii cu diferite femei care purtau haine roșii, albe sau albastre și au fost întrebați cât de atractive le găsesc. Femeile care purtau roșu au reieșit a fi mai susceptibile de a fi considerate sexy.

O atitudine amabilă

Amabilitatea câștigă întotdeauna teren atunci când vine vorba de atractivitate.

Într-un studiu al Societății pentru Personalitate și Psihologie Socială, cercetătorii au descoperit că reacția unei femei la nevoile și dorințele bărbaților le-a sporit atractivitatea față de bărbați.

Vocea ascuțită

Studiile au arătat că femeile tind să considere bărbații cu vocea gravă mai atrăgători.

Pe de altă parte, opusul este la fel de adevărat pentru bărbați, întrucât unii cred că vocile ascuțite semnalează capacitatea reproductivă, feminitatea și dimensiunea mai mică a corpului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending