Connect with us

General

5 intrebari care va pot verifica inteligenta!

1. Care fata este căsătorita?

Da da, chiar ea!

2. Scufundări

Un băiat a decis să devină scafandru. La prima lui scufundare, a fost uluit și s-a pierdut complet sub apă. Nu știa drumul spre suprafață. Iar peste toate astea, el a ramas fara oxigen.

Stiti cum a găsit drumul înapoi?

Calea către suprafață este locul unde se duc bulele.

3. Evadarea

Cu mult timp în urmă, într-o regiune foarte îndepărtată, era un rege care nu permitea nimănui să-și părăsească imperiul și să nu lase pe nici un străin să intre. Nu era decât un singur pod care să-i unească împărăția cu lumea exterioară. Ordinele regale au declarat că cineva care trece în afară trebuie sa fie inchis. Și oricine va intra în împărăția lui va fi trimis înapoi.

Pentru a se odihni, gardianul stă în interiorul cabanei timp de 5 minute și se întoarce înapoi la usa. Este nevoie de 8 minute pentru a trece podul.

Doar o singură femeie a reușit să scape. CUM?

RASPUNS

Când garda se afla în interiorul cabanei, femeia începu să se plimbe pe pod. A mers 5 minute în timp ce era înăuntru, apoi s-a întors și s-a indreptat înapoi spre regat. Când s-a apropiat de împărăție, i s-au cerut hârtii. Și din moment ce nu avea, nu i se permitea sa intre.

4. Urmarirea

Un detectiv urmărea un hot care fugea spre o casă . Proprietarul casei l-a invitat pe detectiv să vadă ca nu a fost nimeni acolo.

Detectivul întrebă: „A venit cineva aici?”
Proprietarul a răspuns: „Nu, și nimeni nu a părăsit casa.”

Detectivul întrebă: „Locuiți cu familia ?”
Proprietarul a spus: „Nu, sunt singur.”

Detectivul întrebă: „Mulțumesc. Vrei o țigară?
Proprietarul a răspuns: „Nu, mulțumesc! Nu fumez.

Detectivul a concluzionat: „Am trei dovezi care dovedesc că minți.”
Ce anume a vazut detectivul în cameră?

5. Luna de miere

Un nou cuplu căsătorit se afla în luna de miere. Dar soțul s-a întors singur din călătorie și a spus că soția lui a decedat din cauza unei greșeli. Poliția l-a arestat spunând: „Potrivit agentului tău de călătorie, ți-ai uc1s soția.”

Cum a știut agentul că a fost o cr1mă?

Raspuns:
Omul a rezervat un bilet doar dus pentru sotia sa, iar pentru el un bilet dus-intors.

Câte ghicitori ați putut rezolva?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending