Connect with us

Horoscop

5 CRISTALE PE CARE ORICE EMPAT TREBUIE SA LE FOLOSEASCA

Daca te numeri printre empati, cristalele te pot ajuta sa te simti mai bine si sa pastrezi un nivel de energie optim. Din varietatea de cristale cu care poti lucra, patru se remarca pentru calitatile lor deosebite si se potrivesc manusa cu ceea ce iti trebuie tie.

 

Cristale magice pentru empati

1. Cristalul de cuart roz

cristale

Cuartul roz este un cristal excelent pentru oricine deoarece amplifica energia iubirii si a luminii, in chakra inimii. Este deosebit de util pentru empati deoarece acestia pun multa presiune pe aceasta chakra prin usurinta cu care stabilesc legaturi spirituale. Acestea se extind si se conecteaza la chakra inimii si sunt alimentate de energiile sale.Acest lucru poate determina o acumulare de energie negativa in chakra inimii care poate fi curatata cu ajutorul cuartului roz.

 

2. Cristalul de malachit

cristal de malachit

Empatii pot suferi adesea blocaje emotionale datorita acumularii de energie negativa, provocate de contactul cu persoane care au ganduri si emotii negative. Acest cristal este un remediu excelent pentru a dizolva aceste blocaje, deoarece curata aceste energii grele. Foloseste cristalul de malacit pentru a te detensiona dupa o zi deosebit de grea si stresanta din punct de vedere emotional.

 

3. Cristalul de hematit

cristale

Hematitul extrage emotiile negative, ajutand la calmarea exceselor emotionale si neutralizarea energiilor joase. Totodata, normalizeaza vibratiile, aducandu-le la o frecventa optima. Hematitul actioneaza si ca un scut impotriva energiilor extreme, atat pozitive, cat si negative, creand o bariera care normalizeaza frecventele. Il poti purta sub forma de amuleta sau de bratara.

 

4. Cristalul de ametist

ametist

Empatii iubesc ametistul. Acest lucru se datoreaza faptului ca imbunatateste starea psihica, ajutandu-i sa-si valorifice abilitatile psihice si sa le tina sub control. Este utila atat pentru practica spirituala, cat si pentru protectia psihica.

 

5. Cristalul de turmalin negru

cristale 

Pentru unii empati, turmalinul negru se afla pe locul intai pe lista preferintelor. Acest lucru se datoreaza capacitatilor sale uimitoare de protectie. Empatii sunt vulnerabili la energia negativa. Turmalinul neagru respinge aceasta energie negativa inainte de a ajunge la persoana respectiva, ceea ce il face perfect in viata de zi cu zi. Este o idee buna sa porti la tine tot timpul un cristal de turmalin negru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending