Connect with us

lifestyle

5 ADEVĂRURI UITATE CARE SĂ ÎȚI DEA PUTERE ÎN CELE MAI DIFICILE MOMENTE

Nu uita niciodată asta: ceea ce nu te omoară te face mai puternică.

În materialul de astăzi vreau să îți reamintesc câteva adevăruri puternice, dar uitate sau chiar ignorate, care te vor ajuta să alegi cu înțelepciune și să reușești să găsești puterea de a merge mai departe chiar și în cele mai grele momente:

1. Durerea face parte din viață și din iubire și, cel mai important, te ajută să crești

Nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce simți, de propriul adevărat, de sentimentele tale. Nu te ascunde de nimic. Pentru că adevărul este viață și dragostea doare uneori. Durerea este un sentiment – sentimentele tale sunt parte din tine, sunt propria ta realitate. Acceptă-le și trăiește cu ele.

2. Mindset-ul pe care ți-l setezi reprezintă jumătate din lupta pe care o ai de dus

Viața nu este perfectă, însă este frumoasă. Scopul tău nu este să creezi o viață perfectă, ci să trăiești o viață imperfectă cu momente fericite. Să te ridici în fiecare dimineață și să zâmbești pentru că Universul ți-a oferit un cadou: o nouă zi în care poți trăi.

3. Cele mai mari temeri ale tale nici măcar nu există

Frica este atât de puternică pe cât îi permite mintea ta. Nu uita că tu deții controlul asupra gândurilor tale. Recunoaște-ți frica și luptă ca să aduci lumină în momentele dificile. Nu îți fie teamă să te confrunți cu întunericul, alege să fii curajoasă și să nu permiți temerilor să te împiedice să mergi mai departe cu viața ta.

4. Prezentul este singurul pe care îl ai

Viața nu se trăiește într-un viitor îndepărtat, închipuit, într-o zi în care totul va fi perfect. Se trăiește aici și acum, cu realitatea pe care o ai în fața ochilor, cu lucrurile pe care le simți. Da, poți visa și poți lupta astfel încât ziua de mâine să fie una mai frumoasă. Dar pentru a face acest lucru trebuie să treci cu bine peste ziua de azi.

5. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni

Nu te strădui să devii cineva pentru că oamenii din jurul tău să te aprecieze, să fie mândri de tine. Nu ești în această lume pentru a fi în conformitate cu așteptările celorlalți. Asigură-te că drumul pe care mergi este drumul tău, drumul pe care inima ta îl simte ca fiind potrivit pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

5 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE FACI PENTRU TINE ÎN ACEASTĂ VARĂ

Și, dintr-o dată, știi… este timpul să începi ceva nou și să ai încredere în magia noilor începuturi.

Iată care sunt acele 5 lucruri importante pe care trebuie să le faci pentru tine în această vară:

 

1. Începe să creezi viața pe care ți-o dorești chiar acum

Este foarte ușor să amâni lucruri. Să te păcăleșți spunându-ți „Odată ce lucrurile vor fi diferite, voi lupta pentru visul meu.” sau „Odată ce voi fi într-o relație, voi începe să mă iubesc cu adevărat.”. Însă, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești, va trebui să o trăiești chiar acum, nu în viitor.

Nu aștepta momentul potrivit pentru că acesta nu va veni.

2. Începe să îți asumi 100% responsabilitatea pentru viața ta

Nu este ușor să îți asumi întreaga responsabilitate pentru toate domeniile vieții tale. Însă este singura modalitate de a schimba ceva în viitorul tău. Asumându-ți responsablitatea îți regăsești puterea interioară. Așadar, oricât de dificil ar părea, revendică-ți întreaga responsabilitate pentru viața ta.

3. Începe să petreci timp cu oamenii potriviți

Cum sunt oamenii cu care îți petreci cel mai mult timp? Îți dau energie sau te scurg de ea? Prieteniile și conexiunile nu sunt ceva static, acestea sunt mereu în mișcare, în schimbare, în transformare. Stabilește un standard ridicat pentru tine și alege să petreci timp doar cu oamenii care îți plac.

Asigură-te că sufletul tău este înconjurat de suflete care reflectă modul în care doreșți să simți, să fii, să faci și să exiști.

4. Începe să fii atentă la lucrurile care contează cu adevărat

Dacă te concentrezi prea mult pe lucruri negative, vei rămâne blocată în acestea. Îți pasă mai mult de ceea ce ar putea crede alții sau de a trăi viața adevărată pentru tine? Îți pasă mai mult de comentariile negative sau de a fi o forță de bine în această lumea? Învață să fii atentă la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

5. Începe să te porți ca și cum ți-ar păsa de tine

Îți pasă cu adevărat de tine? Acționezi, vorbești și te porți cu tine așa cum o faci cu cel mai bun prieten al tău? Privește cu atenție în sufletul tău, în mintea ta. De ce ai nevoie mai mult sau de ce nu mai ai nevoie pentru a te simți mai bine?

Continue Reading

Trending