Connect with us

Horoscop

4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți

Există unele zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți și altele care nu dau doi bani pe ce spun alții. Tu din ce tabără faci parte?

Este un sentiment pe care îl știi prea bine și adesea te întrebi: ”Mă urăsc? Le-am greșit cu ceva? Cu siguranță mă urăsc, au toate motivele din lume să o facă. Ar trebui să ma închid în casă pentru că distrug constant totul.” Îți este cunoscut acest monolog?

Uneori, cu toții trecem prin asta și ne pasă puțin prea mult de ceea ce cred alții. Orice, de la îmbrăcăminte până la poziții profesionale, știi că oamenii judecă ceea ce faci și asta te sperie serios. Dar nu ar trebui!

Tu știi cel mai bine ce e mai potrivit pentru tine. Dacă îți plac cu adevărat acele botine cu toc înalt despre care sora ta insistă că sunt oribile, poartă-le oricum. Dacă crezi cu adevărat că deciziile pe care le iei la locul de muncă sunt bune, continuă cu ele. Puterea e asupra ta!\

Poate fi greu să tolerezi oponiile aspre ale celorlalți și, deși critica costructivă este importantă în orice situație, știi când iei prea în serios părerile alora.

Unora dintre noi ne pasă mai mult decât trebuie, din motive care variază de la educație până la astrologie. Tot ce trebuie să știi este că, de cele mai multe ori, grija pentru ceea ce crezi tu este mult mai importantă decât grija pentru ceea ce cred alții. 

4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți:

Gemeni

Ești foarte blând și afectuos și îți place să fii sociabil, dar odată cu asta vine și mai multă emotivitate și comparație față de ceilalți.

Urăști să fii singur, mai ales pentru că trebuie să fii mereu liniștit de alte persoane că faci o treabă bună. Ai nevoie de validarea altora.

Pentru că ești atât de afectuos, aștepți același lucru în schimb. Când nu îl primești, presupui imediat că persoanele respective gândesc ceva rău despre tine.

Când nu ești versiunea ta iubitoare și blândă, poți lua lucrurile foarte în serios. Când ceri opinia cuiva, o pui la inimă.

Îți alegi cuvintele cu atenție și te aștepți la același lucru de la ceilalți. Nu lua gândurile altora mai în serios decât pe ale tale!

Nu prea ai încredere în tine, dar încearcă să-ți urmezi inima din când în când și poți ajunge într-un loc mai bun decât credeai.

Fecioară

Deși, de obicei, ești o persoană foarte echilibrată, opiniile altora te afectează. Poți fi destul de timid și asta se întâmplă mai ales pentru că poți fi extrem de critic atât față de tine, cât și față de ceilalți.

Știi cum este să-ți faci griji și să te concentrezi asupra detaliilor altor persoane, deci presupui că toți ceilalți fac același lucru cu tine.

Uneori muncești neîncetat și nu te joci o clipă, așa că atunci când cineva îți critică munca, chiar pui totul la suflet. Este mai mult decât o vorbă, e ceva la care te vei gândi zile la rând.

Într-adevăr, modul în care ții la ceilalți este și cel care îți provoacă îngrijorarea și timiditatea. Încearcă să te concentrezi asupra ta, să iei lucrurile ușor și să nu îți faci griji cu privire la ceea ce fac alții.

Critica e o stradă cu două sensuri și va fi o călătorie mult mai lină odată de adaugi puțină compasiune.

Balanță

Să fii în preajma oamenilor este ceva foarte important pentru tine. Urăști să fii singur, așa că, la rândul tău, te găsești înconjurat de o mulțime de opinii diferite.

De obicei, acest lucru e tolerat bine de tine, deoarece ești pașnic și corect. Dar, din când în când, cineva îți spune ceva care chiar te afectează.

Poți păstra resentimente din cauza vorbelor altor persoane și asta se întâmplă doar din cauza faptului că urăști confruntarea și o eviți cu orice preț.

Problema este că singura persoană pe care o rănești cu adevărat ești tu însuți și ai tendința de a-ți plânge de milă după un timp.

Fă un pas înapoi, reflectează asupra criticilor și poți găsi câteva sfaturi utile pentru a putea face diferența între ceea ce trebuie să auzi și ceea ce îți va face rău pe termen lung.

Pești

Ești unul dintre cele mai emotive și sensibile semne zodiacale, ceea ce nu e un lucru rău în niciun caz, dar asta înseamnă că pui prea mult la suflet părerile altor persoane și ești foarte afectat de vorbele sau gesturile lor.

Uneori, joci rolul de victimă și este greu pentru ceilalți să te confrunte. Urăști când oamenii nu sunt de acord cu tine, iar asta uneori îți poate încețoșa judecata cu privire la o anumită situație.

Faci acest lucru mai ales pentru că îți dorești ca toată lumea să te placă și este într-adevăr doar un semn al nesiguranțelor tale. Cu toții primim critici, dar tu le lași să-ți afecteze relațiile.

Amintește-ți că oamenii care te iubesc sunt de partea ta! Cel mai probabil spun lucruri din dragoste și spre binele tău, altfel nu ar trebuie să facă parte din viața ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending