Connect with us

Horoscop

4 zodii care se îndrăgostesc mereu de cine nu trebuie

Aceste zodii întâmpină mereu dificultăți în găsirea persoanei potrivite. Care să fie motivul?

Există o mulțime de motive pentru care ne îndrăgostim de persoanele nepotrivite. Uneori, poate fi vorba de ghinion și atât. Dar, de cele mai multe ori, de vină e faptul că nu căutăm unde trebuie, nu știm ce vrem sau ne e teamă de singurătate.
Unele semne zodiacale sunt mai predispuse decât altele să repete aceleași greșeli și să aleagă parteneri nepotriviți. S-ar putea chiar să conștientizeze că se învârt în cerc și, totuși, să nu fie capabile să aleagă ce trebuie. Probabil le e frică de singurătate, însă poate a fi singur este exact ceea ce au nevoie!

 

Iată zodiile care se îndrăgostesc mereu de cine nu trebuie:

 

Gemeni

Gemenii au tendința de a se îndrăgosti tot timpul de cine nu trebuie, deoarece nu știu ce își doresc de la un partener și de la o relație.

Le place să cunoască oameni noi și, de asemenea, să aibă relații noi pentru că asta e palpitant pentru ei. Chiar dacă persoanele respective au personalități groaznice, ei rămân în acele relații pentru că își primesc doza necesară de adrenalină. Poate chiar știu că e greșit ceea ce fac, dar pentru că nu intenționează să rămână prea mult timp în jurul acelor oameni, cred că se pot folosi de ei fără să se întâmple nimic rău. Din păcate, această decizie le scad șansele de a găsi persoana potrivită.

Fecioară

Fecioarei îi place să creadă că ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba de dragoste și relații, dar realitatea este că e mult prea perfecționistă pentru ca relațiile în care se implică să dureze.

Întâmpină dificultăți în a realiza că nimeni nu este perfect, iar motivul pentru care mereu se îndrăgostește de cine nu trebuie este pentru că se convinge singură că nu e ce trebuie. În loc să învețe să iubească pe cineva cu defectele și calitățile sale, încearcă să schimbe ce consideră că e greșit la acea persoană. Și atunci când nu îi iese, ea se convinge singură că nu e ce îi trebuie. Fecioara ar trebui să-și concentreze perfecționsimul în altă parte, cum ar fi în carieră sau hobby-uri.

Balanță

Balanței îi place să trăiască în propriul ei mic univers, unde totul este perfect. Se minte atât de des că totul este roz, încât nu vede niciodată cât de proaste sunt deciziile pe care le ia.

Ea are tendința de a ascunde sub covor problemele reale. Este o persoană care fuge de confruntare și care nu vorbește deschis atunci când ideile sale diferă de cele ale partenerului, așa că devine pasiv-agresivă. Când acest lucru distruge relația în care e implicată, ea caută pe altcineva care să îi satisfacă o singură nevoie, în loc să îl aștepte acea persoană care i le poate satisface pe toate. Balanța e atrasă de oamenii perfecți doar la suprafață!

Săgetător

Săgetătorul ține foarte mult la independența și libertatea sa. El preferă relațiile ocazionale, decât să se așeze la casa lui, cel puțin nu imediat. De fapt, s-ar putea să nu își dorească niciodată nimic serios cu nimeni, pur și simplu pentru că nu este în totalitate sigur că e alegerea potrivită pentru el.

Motivul pentru care se îndrăgostește de cine nu trebuie este acela că, în secret, îi este frică de responsabilități și angajament. El crede că, dacă are relații cu persoane nepotrivite, nu se va ajunge niciodată la ceva serios și lucrurile nu vor trece la nivelul următor.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending