Connect with us

Horoscop

4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire

Află care sunt cele 4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după o despărțire!

Uneori, când unele semne zodiacale se despart de cineva, simt nevoia să se arunce imediat într-o relație nouă. Aceasta este ceea ce numim relație de revenire.

Dar, după o despărțire, este important să aștepți cât e necesar să te vindeci și să înțelegi de ce nu a funcționat relația respectivă.

De ce unele zodii se aruncă într-o nouă relație imediat după o despărțire?

Anumite semne zodiacale au nevoie de oameni în viața lor pentru a le reaminti de ce lucrurile nu au funcționat cu altcineva.

Un motiv probabil pentru care mulți cad în această capcană este acela de a evita durerea și suferința cu care se confruntă atunci când încheie o relație. Partea tristă este că atunci când înfruntă în cele din urmă aceste sentimente, vor primi o palmă peste față și își vor da seama de ce lucrurile nu au funcționat așa cum și-au dorit.
Să te gândești la rolul pe care tu și partenerul/a l-ați jucat în relație este o modalitate excelentă de a învăța și de a evolua. Acest lucru te pregătește cu adevărat pentru o viitoare relație.

Furia, gelozia și resentimentele pot fi toate motive pentru care oamenii simt nevoia de a se întâlni imediat cu altcineva

Dacă vrei să fii cu adevărat liber/ă, trebuie să fii sincer/ă cu privire la sentimentele tale pentru persoana respectivă și să fii sincer/ă cu tine însuți.

Se știe că relațiile de recuperare împiedică procesul de vindecare și îi fac pe oameni să cadă în aceeași situație până când devine un cerc vicios.
A învăța din greșeli și a fi suficient de matur/ă pentru a înțelege că nu totul va funcționa în favoarea ta este singura modalitate de a te vindeca.

 

Nu are rost să te consumi emoțional pentru ceva ce nu poate fi remediat

Energia ta ar trebui să fie canalizată pentru a te regăsi și pentru a încerca să devii persoana care vrei să fii și apoi, în cele din urmă, va veni persoana potrivită în viața ta.

Din păcate, anumite zodii pot trece cu vederea peste acest proces din cauza defectelor de personalitate și punctelor de vedere asupra relațiilor.

4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire:

 

Berbec

Berbecul este foarte pasional și sentimental, de aceea se lasă ghidat de instinct, impulsivitate și de ce îi dictează inima pe moment.
Dacă lucrurile nu funcționează cu un partener și se ajunge la despărțire, el trece foarte rapid la o nouă relație.

Gemeni

Gemenii iubesc adrenalina. Orice lucru nou care provoacă senzația de fluturi în stomac îi înnebunește.
Cu siguranță vei cădea în această capcană după o despărțire, deci nu e suprinzător faptul că te arunci într-o nouă relație imediat după aceea. Mai ales dacă te-ai despărțit din cauza plictiselii sau a lipsei scânteii.

Balanță

Balanța urăște să fie singură. Îi place să aibă o relație pentru că îi oferă un sentiment de stabilitate și, mai ales, companie.
După o despărțire, putem aproape garanta că o Balanță va găsi imediat ceva nou.

Pești

Peștii sunt romantici incurabili. Oferă multă iubire și afecțiune persoanei de lângă.
Dacă se află într-o relație în care sunt răniți sau respinși, vor găsi rapid pe altcineva căruia să îi ofere toată dragostea lor.

Și vor încerca până când vor găsi pe cineva care o va aprecia cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending