Connect with us

Horoscop

4 zodii care nu iartă dacă au fost trădate

Dacă ai fost vreodată trădat, atunci ştii cât de greu e să îi ierţi pe cei care ţi-au greşit.

La urma urmei, aceasta este o încălcare a încrederii, iar refacerea este un proces lung şi dificil. Cu toate acestea, reacţiile oamenilor în faţa trădării sunt foarte diferite.

Trăsăturile şi caracteristicile personale joacă un rol important în determinarea modului în care trăieşti şi reacţionezi la situaţi extreme. De exemplu, experienţa de a avea un partener care te minte e o problemă pentru mulţi. Cu toate acestea, pentru cineva care este prea sensibil, acest lucru îi va frânge inima într-un mod mult mai profung ţi agresiv decât ar fi pentru cineva care îşi construieşte ziduri poentru a se proteja de acest tip de suferinţă.

Încrederea este un element necesar pentru o relaţie sănătoasă şi durabilă. Din acest motiv, acesta este unul dintre subiectele cele mai dezbătute de experţii în relaţii.

Din păcate, deşi este greu de recunoscut, trăim într-o lume în care în mod inevitabil vom fi rîniţi sau trădaţi într-un fel sau altul. Trădările minore sunt adesea trecute cu vederea, minciunile inofensive care nu au un impact semnificativ asupra vieţii noastre de asemenea. Dar, când trădarea este majoră sau când micile trădări se dezvoltă, relaţia poate fi compromisă.

Dacă ai făcut ceva şi i-ai trădat încrederea partenerului, ar mai putea exista o şansă de a salva ce a rămas de salvat din relaţia voastră. În primul rând, trebuie să îţi asumi responsabilitatea pentru acţiunile tale sau pentru cuvintele pe care le-ai spus. Nu cauta scuze şi nu încerca să îţi aperi alegerile, acest lucru va provoca şi mai multe daune. În schimb, conştientizează durerea pe care ai cauzat-o şi fii sincer.

Cu toate acestea, pregăteşte-te pentru un refuz.

Există unii oameni care vor oferi cu bunăvoinţă o a doua şansă, indiferent de ce s-a întâmplat. Dar, există şi alţii a căror personalitate va duce exact la decizia opusă. Când se confruntă cu trădarea, refuză să fie răniţi din nou. Din acest motiv, ei închid toate porţile şi nu pot fi convinşti niciodată să le deschidă din nou.

Care sunt zodiile care nu iartă dacă au fost trădate?

Taur

Puternici şi încăpăţânaţi, există câteva semne loiale precum Taurul şi acestea cer acelaşi lucru în schimb. Din acest motiv, ele nu lasă pe nimeni în viaţa lor, deoarece nu se încred uşor. Cu toate acstea, atunci când îşi deschid inima pentru cineva, ei vor face orice pentru a-l face fericit. Aşadar, trădarea este foarte dăunătoare pentru ele, deoarece le va bloca complet.

În timp, ele vor învăţa să se ierte pentru că te-au lăsat să faci parte din viaţa lor, dar asta nu înseamnă că te vor ierta şi pe tine.

Scorpion

În timp ce alţii pot refuza pur şi simplu să îţi permită să revii în viaţa lor, pentru Scorpion nu va fi atât de simplu. El are nevoie de răzbunare şi nu va fi deloc plăcut. Aceşti indivizi extrem de pasionali iubesc cu toată inima lor, dar nu pot fi păcăliţi pentru că posedă un temperament incredibil. Dacă ai trădat un Scorpion, cek mai bine ar fi să păstrezi distanţa şi să îţi păzeşti spatele. Nu îi vei vedea cum vin, dar cu siguranţă vei ştii când îţi va da lovitura fatală.

Capricorn

Cei născuţi sub semnul Capricornului nu sunt renumiţi pentru sentimentalism, ci pentru logică şi decizii bine gândite. Din acest motiv, trădarea este foarte dificilă pentru ei, deoarece vor crede că ar fi trebuit să o prevadă.

Ei vor încerca să-şi ascundă durerea şi dezamăgirea, dornici să şteargă rapid această greşeală din viaţa lor. În interior, ei sunt oameni extrem de sensibili.

Vărsător

Foarte hotărât, Vărsătorul e rece şi distant, părând că îşi poate trăi viaţa fără a avea nevoie de nimeni. El se mândreşte cu puterea lui şi astfel este greu să accepte că cineva îl poate răni. Refuzând să recunoască că e la pământ sau să le dea celoralaţi satisfacţia de a-l vedea suferind, el pune rapid bariere. Nu are nevoie de nimeni şi are un motiv destul de serios pentru a nu îţi mai permite să te întorci vreodată în viaţa lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending