Connect with us

Horoscop

4 zodii care fac întotdeauna primul pas în dragoste

Când te îndrăgostești, cel mai greu este să faci primul pas în dragoste, să îți mărturisești sentimentele și să aștepți să fii acceptat de celălalt. Dar nativii din aceste patru zodii sunt cei mai îndrăzneți și vor fi mereu primii, când vor dori să cucerească dragostea.

Bărbații sunt cei care fac mereu primul pas în dragoste, dar mai sunt și femei îndrăznețe, care riscă totul pentru a atrage atenția bărbatului pe care îl doresc. În ceea ce privește zodiile, doar patru dintre ele abordează dragostea cu îndrăzneală, lejeritate și încredere. Citește ce spune zodiacul și vezi dacă are dreptate.

Zodia Scorpion, face mereu primul pas în dragoste

Scorpionii sunt secretoși, introvertiți și ascunși, dar sunt genul de nativi cărora le place să seducă. Ei vor face tot posibilul să lase o impresie foarte bună chiar de la prima întâlnire și vor insista discret pe lângă persoana pe care doresc să o cucerească, fără să fie agresivi. Scorpionii sunt capabili să facă mici surprize, daruri inedite și gesturi romantice când te aștepți mai puțin. Și vor face primul pas în dragoste fiind convinși că pot cuceri pe oricine.

Zodia Berbec, mereu cuceritoare

Berbecii sunt genul de oameni care se îndrăgostesc fulgerător și nu dau niciun pas înapoi când vor să cucerească pe cineva. Sunt îndrăzneți, insistenți, de multe ori chiar se bagă în sufletul omului, dar o fac știind bine că dragostea și pasiunea pe care o oferă ei, rar o găsești la alte zodii. Berbecii sunt amanți și iubiți plini de foc și pentru ei este absolut firesc să facă primul pas în dragoste.

Zodia Leu, mereu pasională

Iubirea unui Leu este fulgerătoare, puternică, generoasă și profundă. Leii nu se îndrăgostesc niciodată superficial. Ei se implică cu tot sufletul într-o relație, dacă au găsit persoana potrivită. Iar când sunt convinși să și-au găsit alesul sau aleasa, nativii Lei vor face categoric primul pas în dragoste și vor face tot posibilul să o cucerească.

Zodia Capricorn, mereu profundă în dragoste

Capricornii ne fac adesea impresia că sunt oameni taciturni și cam lipsiți de umor. Dar când se îndrăgostesc, ei sunt profunzi și foarte generoși cu inima lor. De îndată ce și-au găsit jumătatea, Capricornii vor face imediat prima mișcare și vor insista în felul lor, atent și discret, până o vor cuceri definitiv. Când te bucuri de dragostea unui Capricorn, te bucuri întreaga viață de ea, pentru că ei iubesc doar o singură dată în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending