Connect with us

Horoscop

4 zodii care cunosc cel mai bine oamenii. Nimeni nu le poate păcăli!

Se poate spune că unele persoane au adevărați „senzori” care pot detecta imediat intențiile celorlalți. Reușesc să înțeleagă foarte bine oamenii și observă întotdeauna la timp dacă cineva are scopuri ascunse.
Iată care sunt cele patru zodii care cunosc cel mai bine oamenii:

Gemeni

Pentru că sunt foarte curioși, nativii din zodia Gemeni pun multe întrebări, ascultă ce au alții de spus și pun cap la cap detalii pe care alții nu le observă. Informația este specialitatea lor, iar aflarea și distribuirea informațiilor se numără printre temele centrale în viețile lor. Datorită memoriei uimitoare pe care o au și a gândirii logice de care dau dovadă, Gemenii pot face rapid „profilul” unei persoane.
Acești nativi știu foarte bine când cineva îi minte pentru că ei rețin detalii din trecut pe care toți ceilalți le-au trecut cu vederea.

Și pentru că zodia Gemeni este un semn guvernat de Mercur, planeta comunicării, reprezentanții acestei zodii sunt specializați în recepționarea mesajelor, atât a celor verbale, cât și a celor nonverbale, precum gesturi, priviri, expresia feței. Iar toate acestea le dezvăluie multe despre cel care se află în fața lor.

Fecioară

Oamenii născuți în zodia Fecioară privesc pe toată lumea cu suspiciune, preventiv. Dar în unele cazuri, dovedesc că au motive clare pentru a fi suspicioși. Datorită faptului că sunt analiști excelenți și se pricep de minune să observe chiar și cele mai mici detalii, Fecioarele detectează imediat persoanele care au intenții ascunse.

Privesc întotdeauna cu un ochi critic și observă chiar și cele mai mărunte detalii.

Acest lucru îi ajută pe nativii din Fecioară să cunoască foarte bine oamenii și să-i demaște pe cei care au intenții suspecte. De fapt, ei nu au încredere în nimeni până când nu le demonstrează că le merită încrederea.

Scorpion

Nativii din Scorpion au un fel de al șaselea simț. Ei reușesc să simtă instinctiv dacă o persoană este de încredere sau nu. Scorpionul are un magnetism aparte și este una dintre cele mai misterioase zodii. Este guvernat de Pluto, planeta transformării și a renașterii. Într-un mod misterios, persoanele născute în zodia Scorpion par să simtă energia transmisă de persoanele pe care abia le întâlnesc.
Reușesc astfel, încă din primele clipe, să-și formeze o părere clară și apropiată de adevăr despre toți cei pe care îi întâlnesc.

Acești nativi pătrund în sufletul și mintea unei persoane și pot vedea adevărata sa natură fără să se străduiască prea mult. Tocmai de aceea, Scorpionii nu se lasă aproape niciodată păcăliți de oamenii cu mai multe fețe, care au intenții ascunse.

Săgetător

Persoanele născute în zoda Săgetător au un adevărat radar în ceea ce privește sinceritatea și autenticitatea celor din jur. Acești nativi iubesc oamenii sinceri, deschiși, care nu se ascund după deget sau care nu vor să pară altfel decât sunt. Acesta este motivul pentru care îi detectează rapid pe cei care au ceva de ascuns, care se prefac și au mai multe fețe.
Săgetătorii nu au răbdare cu cei prefăcuți, mincinoși sau care se străduiesc prea mult să facă o impresie cu totul diferită față de cum sunt cu adevărat.

Cunosc foarte bine firea umană și se îndepărtează rapid de persoanele false. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a descoperi adevăratele intenții ale unui om pe care l-au cunoscut de curând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending