Connect with us

Horoscop

4 zodii care au dificultăți în gestionarea unei relații de prietenie

Zodiile de mai jos sunt cunoscute pentru ușurința cu care pot distruge o relație de prietenie. Crezi că se numără și a ta printre ele?

Poate fi o adevărată provocare să ai o prietenie adevărată. Un prieten care este bun va fi mereu acolo pentru tine, indiferent de momentele prin care treci, și va încerca să te sprijine, așa cum știe mai bine. 

Unele prietenii pot dura o viață, în timp ce altele se destramă când nici nu te aștepți. Cert este că pentru ca o relație de prietenie să funcționeze, toate persoanele implicate trebuie să depună timp, efort și sentimente. Dacă unele persoane pot face asta cu cea mai mare ușurință, altele pot întâmpina dificultăți, iar relațiile lor de prietenie nici nu vor dura foarte mult. 

1. Berbec

În anumite situații, nativii Berbec pot fi foarte încăpățânați și nu îmbrățișează deloc ideea de a se lăsa purtați de sentimente, fiind adesea considerați reci ca gheața. Sunt și impulsivi și tind să dețină controlul cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Din acest motiv, își pot face prietenii să se simtă ignorați și inconfortabil. Au o personalitate puternică și le place să domine și din cauza asta relațiilor lor de prietenie vor avea de suferit.

2. Taur

Taurii pot comunica foarte ușor cu oricine și își fac repede prieteni. Însă, țin foarte mult la intimitate și după o anumită perioadă, au nevoie de timp pe care să îl petreacă singuri pentru a-și reîncărca bateriile și a se deconecta de la haosul de zi cu zi. Acest lucru va duce, mai devreme sau mai târziu, la o lipsă de comunicare cu prietenii, iar relațiile cu aceștia nu vor mai fi la fel ca înainte.

3. Rac

Racii sunt sensibili și se pot supăra cu ușurință din orice. Dacă unul dintre prieteni îi va răni, nu vor tăcea, ba din contră, se vor certa destul de agresiv cu acea persoană, iar relația de prietenie se va destrăma în cele din urmă. Se gândesc mult prea mult asupra unei situații și au impresia că există probleme acolo unde nu sunt de fapt, iar mulți îi cataloghează drept toxici.

4. Leu

Indiferent de situație, Leii se pun pe primul loc. Sunt egoiști, le place să își satisfacă toate plăcerile și nu au nici o urmă de regret pentru asta. Însă, relațiile lor de prietenie au de suferit din cauza asta pentru că prietenii lor se vor simți, inevitabil, neglijați. Leii nu pot avea o relație de prietenie sănătoasă pentru că ar trebui să pună nevoile prietenilor înaintea propriilor nevoi, ceea ce ei nu fac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending