Connect with us

General

4 PĂRERI TOXICE PE CARE OAMENII LE CONSIDERĂ NORMALE

Regăsești vreuna la tine?

1. Prezentul este un indicator pentru viitor

Când lucrurile nu merg bine, există aproape întotdeauna tendința de a presupune că viitorul va fi și mai rău. Dintr-un motiv ciudat, acest lucru nu se întâmplă la fel de mult când lucrurile merg bine. Un ras, un zâmbet, o îmbrățișare – sunt trecătoare.

Momentele cu adevărat frumoase par banale și nu le băgăm în seamă. Însă când suntem deprimați, gândurile noastre sunt tot mai neplăcute și ajungem să ne temem că fiecare zi a vieții va fi așa de acum înainte.

2. Este prea târziu pentru a face schimbări importante

Viață nu este o linie dreaptă. Nu există o cale potrivită pentru tine… de fapt, pentru nimeni. Și nu există nici o cronologie stabilită. Însă uneori presiunea venită de la oamenii din jur și de la societate este suficientă pentru a ne face să simțim că dăm greș.

Dacă nu avem locul de muncă pe care ni-l dorim, relația la care visăm, stilul de viață după care tânjim până la o anumită vârstă sau interval de timp, presupunem că este o problemă – și, culmea, ajungem să credem că nu mai este nimic de făcut, că nu putem face nicio schimbare importantă.

Însă asta nu este deloc așa. Ai tot timpul din lume. Poți face ce vei. Ți se permite să faci un pas în spate și să o iei pe alt drum. Ai voie să îți dai seama ce te inspiră în diferite etape ale vieții tale.

3. Dacă ești singur, clar ai o problema

Greșit! Dacă nu îți place cine ești atunci când ești cu altcineva, aceasta este adevărată problemă – și este timpul să schimbi lucrurile. Relațiile trebuie alese cu răbdare, cu înțelepciune. Nu lăsa singurătatea să te împingă în brațele unei pesoane nepotrivite pentru tine. Îndrăgostește-te atunci când ești pregătită, nu când te simți singură.

4. Ce îți fac oamenii este strict personal

Oamenii sunt toxici pentru ei înșiși și pentru ceilalți când cred că tot ce se întâmplă în lume este un atac direct asupra lor sau, într-un fel sau altul, are legătură cu ei. Adevărul este că ce îți spun și îți fac alți oameni au legătură mai mult cu ei decât cu tine.

Reacțiile oamenilor față de tine sunt legate de perspectivele, rănile și experiențele lor de viață. La fel și faptul că ei cred că ești o persoană uimitoare sau obișnuită – tot cu ei are legătură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending