Connect with us

General

4 MOTIVE PENTRU CARE DOUA SUFLETE SE ATRAG

Motivul din spatele atractiei este inradacinat in mintea subconstienta.

 

Desi aspectul exterior al unei persoane conteaza, nu este totul cand vine vorba de magnetism. Magnetismul sau atractia dintre doua persoane nu respecta o anumita regula. Motivul din spatele atractiei este inradacinat in mintea subconstienta. De aceea, uneori nu reusim sa descriem in cuvinte ceea ce ne face sa fim atrase de alte suflete.

Unele prietenii sau relatii de dragoste se construiesc in acest fel. Te intalnesti cu o persoana, schimbi cateva cuvinte si simti ca va cunoasteti decat lumea.

Multi oameni cred ca gasirea acestei persoane inseamna gasirea sufletului pereche. Dar atunci atractia nu se bazeaza numai pe soarta sau destin. Conform stiintei, acestea se bazeaza pe un set de parametri care se afla in mintea noastra subconstienta.

Nu exista o persoana perfecta, care sa fie facuta pe calapodul alteia. Secretul unei relatii perfecte consta in actiune si intelegere constanta asta dupa ce ce prima atractie a trecut. Iata patru motivce datorita carora doua suflete sunt atrase unul de celalalt.

 

Secretele unei relatii perfecte

1. Compatibilitate mentala

Atragi pe cineva atunci cand aveti acelasi nivel de gandire. Acest lucru este adesea vazut ca seductie mentala. Aceasta inseamna ca discutiile voastr implica emotii, instincte si intuitie care va mentin cu adevarat implicati in relatie.

 

2. Sentimentele sunt reciproce

Cand esti capabila sa rașpunzi sentimentelor celeilalte persoane, te deschizi catre o relatie mai profunda si mai semnificativa. Reciprocitatea intareste relatia si face ca legatura sa devina mai puternica.

Sa te simti apreciat si iubit reprezinta emotii puternice care te fac sa simti ca viata ta are brusc inteles.

3. Impartasirea aceluiasi punct de vedere

Nu vrei sa-ti petreci ziua cu cineva al carui punct de vedere este aproape exact opusul tau. Desi crearea unui spatiu pentru diferente este sanatoasa, apararea poate fi epuizant sa fii nevoita sa iti aperi tot timpul punctul de vedere.

Sa fii tu insati in preajma altei persoan este eliberator. Impartasirea unor valori comune inseamna, de asemenea, ca sunteti din acelasi trib. Acest lucru va intareste relatia.

 

4. Faceti fata provocarilor impreuna

Atractia celuilalt fata de tine creste atunci cand esti in stare sa le fii alaturi in timpul provocarilor vietii.. Provocarile va ajuta sa va apropiati si sa va sustineti reciproc.

Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, nu uita ca nu incerci sa atragi persoana perfecta. Ci mai degraba pe cineva care care rezoneaza cu tine si iti poate fi alaturi pe drumul vietii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending