Connect with us

Horoscop

3 zodii greu de cucerit. Nu își dau inima oricui!

Mare minune să cucerești un Capricorn de la prima întâlnire. Iar alături de el mai sunt încă două zodii greu de cucerit. Află ce spune zodiacul și vezi dacă are dreptate.

Evident că fiecare zodie are nativii ei pretențioși și greu de cucerit. Dar trei zodii bat recordul. Persoanele născute în aceste trei zodii nu se îndrăgostesc niciodată la prima vedere… și nici la a doua. Ai nevoie de multă răbdare și de imaginație să le cucerești inima definitiv.

Zodia Capricorn își ascunde emoțiile

Evident, nativii Capricorn, mai ales bărbații, sunt greu de cucerit de la prima întâlnire, nu doar pentru că ei își ascund emoțiile și încearcă să pară cât mai degajați, dar pentru că ei nu cred în dragostea la prima vedere. Capricornii nu cred în emoții, pasiune și aventuri. Ei au nevoie de timp pentru a se atașa de cineva, au nevoie de dovezi de afecțiune profundă, nu doar de o atracție trecătoare.

Zodia Fecioară, cea mai circumspectă

În mod cert, pe cât sunt de calculate în viața de zi cu zi, pe atât sunt de circumspecte în dragoste. Fecioarele sunt precaute și sunt foarte exigente. Ele cer mult de la un partener de viață. Nu își oferă inima oricui. Trebuie să fie cineva cu aceleași preocupări și același stil de viață ca al lor, cu aceleași obiective, dar și cu aceeași putere financiară. Pentru Fecioare, dragostea nu înseamnă nimic dacă nu au siguranță și stabilitate.

Zodia Taur, surprinzător de greu de cucerit

Deși nativii Tauri sunt amatori de flirturi, petreceri și mici aventuri, inima lor este greu de cucerit. Un Taur va lua tot ce i se oferă în dragoste, dar nu va oferi iubire și afecțiune decât cuiva care întrunește cele mai înalte standarde. Nativii Tauri sunt foarte pretențioși, și bărbații, și femeile deopotrivă. Ei au nevoie de multe alte lucruri pe lângă dragoste… pasiune plină de imaginație, jocuri erotice, mister și totodată afecțiune profundă. Abia când găsesc toate aceste lucruri la un singur om, pot fi ușor de cucerit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending