Connect with us

Horoscop

3 ZODII care vor gasi adevarata dragoste in februarie 2021

Luna februarie vine cu câteva surprize foarte frumoasă pentru câteva zodii. Iată care sunt acestea:

Ești curioasă să afli dacă te numeri printre ele?

 

Rac – Pentru tine luna februarie este una cu adevărat specială

Ești pregătită pentru una dintre cele mai frumoase luni ale anului 2021? Primele zile din februarie par să îți arate un mic preview al tuturor lucrurilor care urmează. Universul are un plan special pregătit pentru tine și abia așteaptă să ți-l dezvăluie.

Pe plan sentimental lucrurile stau mai bine ca niciodată. După o perioadă neașteptat de dificilă și întunecată, iată că în sfârșit răsare și soarele pe strada ta. Ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat minunată care te va învăța ce înseamnă să iubești din nou. Renunță la barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale și alege să fii fericită.

Zodii compatibile: Taur, Scorpion, Berbec.

 

Capricorn – Întâlnești marea dragoste

Toate experiențele pe care le-ai trăit până acum te-au ajutat să evoluezi, să crești, să înveți lecții importante și să îți dai seama cine ești și de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. În următoarea perioadă astrele îți vor arăta care este motivul pentru care ai fost nevoită să treci prin astfel de situații – sufletul tău este pregătit să întâlnească marea iubire.

La jumătatea lunii februarie, Cupidon lovește mai puternic ca niciodată și îți scoate în cale sufletul pereche. În sfârșit vezi și simți cum este să iubești și să fii iubită, să fii într-o relație frumoasă, sinceră, matură. Ești mai fericită ca niciodată și te bucuri de această perioadă specială.

Zodii compatibile: Rac, Leu, Gemeni.

 

Pești – Iubirea îți bate la ușa

Încă din primele zile ale lunii februarie lucrurile se schimbă minunat pentru tine în ceea ce privește viață sentimentală. Ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială care va juca un rol aparte în viața ta – acest suflet vine să îți arate ce înseamnă iubirea adevărată.

Este momentul să te eliberezi de trecut, să îți vindeci rănile și să trăiești în prezent – acum este viața ta și este mai frumoasă ca niciodată. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă fără să te mai gândești la tot ce a fost și fără să îți faci prea multe griji cu privire la viitor. Toate la timpul lor. Trăiește pentru clipa prezentă.

Zodii compatibile: Rac, Capricorn, Taur.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending