Connect with us

Horoscop

3 zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Află care sunt!

Căsătoria nu e pentru toată lumea, deoarece este un angajament important și de durată, iar acest lucru îi poate speria pe mulți!

Unii oameni pur și simplu nu se văd în această postură și nu văd nimic interesant în a se căsători, pe când alții încep să-și planifice nunta încă de tineri.

Pentru cei din urmă, gândul de a îmbrăca rochia de mireasă sau un costum elegant și de a se căsători cu cel mai bun prieten al lor îi face extrem de fericiți. De asemenea, încep să-și caute soțul sau soția de la o vârstă fragedă, pentru că ard de nerăbdare și nu mai pot aștepta nici măcar o zi fără să găsească pe cineva cu care să-și împartă întreaga viață.

Cei din prima categorie se pun pe ei pe primul loc și vor să se facă pe ei fericiți înainte de a face pe altcineva fericit.

Doar cuvântul căsătorie le dă fiori reci. Dar, odată cu generațiile mai tinere, acest lucru începe să devină o normalitateS-au dus zilele în care îți doreai să te căsătorești imediat după ce ai terminat școala și să vrei să-ți întemeiezi o familie. Mulți preferă să se concentreze pe carieră sau să călătorească.

Pentru unele zodii, reticența față de căsătorie este destul de previzibilă. Sigur, s-ar putea răzgândi pe viitor (viitorul îndepărtat oricum), dar deocamdată acestea vor doar libertate.

 

3 zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Află care sunt:

Gemeni

Gemenii își fac griji în permanență că sentimnetele lor față de partener se vor schimba după căsătorie, așa că încearcă să stea cât mai departe de acest angajament.

Uneori, simt că a fi căsătorit cu cineva ar putea fi distractiv, dar aproape întotdeauna ajung să se răzgândească.

Știu, de asemenea, că poate fi dificil de trăit cu altcineva pentru tot restul vieții și asta îi convinge că mariajul va ajunge inevitabil la divorț.

Cu excepția cazului în care acești nativi sunt absolut îndrăgostiți, nu te aștepta să arate vreodată vreun interes pentru căsătorie.

 

Săgetător

Săgetătorul nu se vede căsătorit, deoarece pentru el, căsătoria presupune ca el să-și piardă libertatea și să se piardă pe el însuși.
Săgetătorul este o persoană foarte independentă care preferă să aibă relații pasagere și aventuri. Ideea de a avea o relație serioasă îl poate speria.
Această zodie vrea să se concentreze pe ea însăși și pe nevoile ei cât este tânără, astfel încât căsătoria e ceva de luat în considerare abia târziu în viață.

Vărsător

Vărsătorul urăște ideea de căsătorie pentru că nu vrea să se aleagă cu inima frântă.
Văzând că e imposibil să se deschidă complet în fața cuiva, nu pare să existe prea multe șanse ca el să vrea să se căsătorească.
Vărsătorului îi place să fie independent și să aibă grijă de el însuși. De multe ori își face griji că nu va găsi pe nimeni care să poată vibra la același nivel cu el, dar mai mult decât atât, că nimeni nu va înțelege cum se raportează el la dragoste.
Acestea fiind spuse, preferă să stea cu totul departe de căsătorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending