Connect with us

General

3 TEHNICI PENTRU A ÎȚI CURĂȚA ȘI PROTEJA AURA DE VAMPIRII ENERGETICI

Dacă ești înconjurată de oameni, fizic sau virtual, și te simți adesea epuizată de ei, trebuie să începi prin a avea mai multă grijă de aura ta. Energia pe care sufletul tău o are este limitată, iar din când în când trebuie reîncărcată.

Dacă în mod regulat ai dureri de cap, îți lipsește energia, te simți epuizată și nu mai ai niciun chef de nimic, înseamnă că stai prea mult în preajma vampirilor energetici. Iată câteva t

1. Nu permite energiei pozitive să plece din jurul tău

Dacă poți identifica declansatoarele care te lasă fără energie, trebuie să faci ceva în privința lor. De exemplu, dacă știi că discuțiile cu o anumită persoană îți consumă energia, atunci limitează interacțiunile. S-ar putea ca această persoană să îți folosească aura pentru a își completa propria aură.

Energia ta curge în interiorul tău și în jurul aurei tale. Păstrează circuitul energetic închis pentru a îndepărta vampirii energetici.

Cum poți face asta: atunci când interacționezi cu astfel de persoane, încrucișează gleznele în timp ce îți unești mâinile – cu acest exercițiu îți vei închide circuitul energetic și vei împiedica oamenii să îți fure energia.

2. Respiră pe nas

Lipsa aerului proaspăt îți poate slăbi adesea aura, iar modul în care respiri se poate adăuga la această cauză. Dacă respiri des pe gură, trebuie să schimbi acest obicei.

Când respiri pe nas, aerul se filtrează și se încălzește.

Există o tehnică cunoscută pentru respirația pe nas – Sushumna – și poate fi pusă în practică în următorul mod: pui mâna dominantă pe nas. Ții degetul mare pe o parte, celelalte degete pe partea opusă. Limba trebuie să stea apăsată de cerul gurii. Folosește degetul mare pentru a închide o nară în timp ce respiri în 4 timpi. Apoi închide cealaltă nară cu degetele și ține-ți respirația in 16 timpi. Eliberează degetul mare menținând degetele în poziție și expiră ușor 8 timpi. Dacă ai folosit degetul mare și nara dreapta, schimbă pozițiile și repetă exercițiul.

3. Curăță spațiul din jurul tău

Acesta este un ritual pe care trebuie să îl faci zilnic pentru a îți menține aura curată (în special dacă intri în contact cu mulți oameni).

Cum: stai confortabil și încearcă respirația Sushumna. Apoi vizualizează un mic vârtej de foc alb la 20 de metri deasupra capului tău. Simte cum capătul mic al acestui vârtej îți intră în corp și coboară în restul corpului, până la degetele de la picioare.

Focul se rotește în sensul acelor de ceasornic. După ce a ars toată energia negativă din corp, acesta va ieși prin picioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending