Connect with us

General

3 SEMNE CLARE CĂ CINEVA ÎȚI DUCE DORUL (ȘI CĂ SE GÂNDEȘTE NON STOP LA TINE)

Iubirea are moduri foarte ciudate de a lupta împotriva barierelor timpului și spațiului.

Iubirea este unul dintre cele mai misterioase și puternice sentimente din Univers. Pe bună dreptate, de foarte multe ori dragostea îți dă aripi, te schimbă, te transformă, te copleșește, te face să vezi viața altfel, te modelează, te bucură și te face să trăiești cu adevărat.

Distanța și timpul se luptă să stingă flacăra iubirii însă, indiferent de ce se întâmplă, aceasta continuă să existe atunci când este reală, pură, sinceră, matură.

Ne iubim prietenii, partenerii, familiile. Iubim oamenii pentru ceea ce sunt. Și continuăm să îi iubim chiar și atunci când nu mai sunt în viețile noastre.

Iată care sunt cele 3 semne clare că unei persoane îi este dor de tine:

1. Apare în visele tale

Visele se petrec în plan spiritual. Lucruri inexplicabile ajung să se întâmple în acest tărâm – unul dintre cele mai importante: sufletul persoanei căreia îi este dor de tine ajunge să te contacteze. Acesta ajunge pe tărâmul viselor și se manifestă ca viziuni/ amintiri dragi și speciale.

Sentimentele pe care le experimentezi în timpul viselor sunt pozitive, pline de iubire – însă, în același timp, pot fi unele sfâșietoare, dureroase. La urma urmei, nu este realitate, ci un vis trecător care te trezește la realitate.

 

2. Universul vă sincronizează mișcările

Se spune că atunci când doi oameni își simt lipsa reciproc, Universul conspiră pentru a le sincroniza viețile. De aceea ajungi să mergi în aceleași locuri ca și persoana care îți duce dorul sau să întâlnești aceiași oameni pe care și ea îi întâlnește. Practic, Universul vă da o mâna de ajutor și încearcă să vă readucă împreună.

3. Nu îți poți stăpâni emoțiile

Îți este greu să îți explici ce se întâmplă cu tine. Te simți obosită, epuizată emoțional, tristă că și cum ți-ar lipsi o piesă dintr-un puzzle. Nu poți explica golul pe care îl ai în inima ta. Toate aceste stări sunt legate de ceea ce simte persoană care îți duce dorul. Tu ajungi să îi împărtășești sentimentele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending