Connect with us

lifestyle

3 semne că v-ați iubit într-o viață anterioară

Crezi uneori că te-ai îndrăgostit de o persoană pe care ai iubit-o și într-o viață anterioară? Aceste 3 semne îți pot confirma!
Dacă ai întâlnit pe cineva și între voi s-a creat instantaneu o chimie, s-ar putea să te întrebi dacă ți-ai găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, ar putea fi o relație karmică din viața ta anterioară!

Poate te întâlnești cu cineva cu care te simți atât de conectat și familiar și cu care ai creat o legătură atât de profundă și puternică încă de la prima întâlnire, încât depășește orice rațiune.

Chiar dacă nu este momentul și locul potrivit pentru o relație, simți lucruri complet surprinzătoare. Cumva, știi că ai mai fost împreună cu această persoană, dar nu există nicio modalitate de a afla sigur.

Care sunt semnele că v-ați iubit într-o viață anterioară?

Reîncarnarea este o credință spirituală străveche. Cum am putea ști sigur că se aplică vieții noastre amoroase? În realitate, oamenii pot crea convingeri despre un subiect complex ca acesta doar din experiența personală directă.

Aceasta este călătoria personală a spiritualității.

Deci, ce se întâmplă atunci când o legătură din trecut este readusă la viață printr-o relație de dragoste?

Această persoană îți pare extrem de familiară

Ceea ce este atât de fascinant la o nouă relație de acest gen este că persoana respectivă îți pare extrem de familiară. Cum se poate întâmpla acest lucru dacă abia ai întâlnit-o?

O modalitate prin care se manifestă acest lucru este aceea că îi recunoști fața. Din unele experiențe, sufletele reîncarnate au aceleași trăsături sau foarte asemănătoare. În afară de o schimbare a culorii părului, a culorii ochilor sau pielii, chipurile majorității oamenilor păstrează aceleași caracteristici de bază în fiecare viață.

O altă senzație pe care ai putea să o experimentezi este să simți că persoana respectivă îți este foarte asemănătoare. Ar putea pur și simplu să aibă aceleași principii ca și tine sau o educație similară, ceea ce ar fi o explicație.

Dacă nu este așa, atunci este posibil ca sufletele voastre să se fi întâlnit înainte, astfel încât să aveți lucruri neterminate de finalizat. Acest lucru explică sentimentul de familiaritate și sentimentul de a fi atras de acea persoană. 

Subconștientul tău devine foarte activ

Cum se manifestă acest lucru? O modalitate este prin a avea vise puternice despre acea persoană, și nu e vorba doar de cele sexuale.

Aceste vise sunt mai mult despre faptul că trăiești o viață într-un alt loc și timp. Visul se poate desfășura chiar într-o perioadă pentru care ai o fascinație secretă sau într-o țară de care te-ai simțit întotdeauna atras/ă.

Această fascinație este un semn foarte puternic că este posibil să fi trăit o viață anterioară cu această persoană și că a fost o experiență pozitivă și fericită pentru tine.

Dacă ești foarte sensibil/ă sau chiar sensibil/ă la energie, s-ar putea să descoperi că poți crea foarte ușor o conexiune cu această persoană.

Asta înseamnă să știi când te va suna, să te gândești la ea în același timp când se gândește la tine și să aveți gânduri și idei similare atunci când sunteți împreună.

Acest tip de fuziune este obișnuit atunci când ești foarte îndrăgostit de cineva. Mulți dintre noi am experimentat-o și este minunat. Ai grijă totuși și asigură-te că ai cunoscut suficient de bine acea persoană înainte de a-ți lua un angajament important.

Simți o forță care te împinge spre acea persoană

Chiar dacă pare că nu e momentul pentru o relație și că persoana respectivă nu este genul tău, senzația că o anume forță te împinge spre ea e atât de puternică încât aproape nu te poți abține. Oricât de minunat s-ar putea să te simți, cea mai bună idee este să petrecio vreme alături de acea persoană și să o cunoști mai bine.

Dacă această persoană este o iubire din viața anterioară, ceea ce este cel mai important de înțeles este că v-ați reunit aici și acum cu un motiv.

Oamenii se reîncarnează pentru a repeta situații de viață și situații de dragoste pentru a-i ajuta să își rezolve problemele personale și să-și clarifice karma.

Deci, dacă ai mai fost alături de această persoană, te vei simți atras de ea și chiar va exista o chimie sexuală puternică între voi.

Karma înseamnă muncă, uneori dramă, alteori multă emoție și introspecție. Deci, sărbătorește că ești suficient de conștient de sine pentru a observa semnele că o iubire din viața trecută ar putea fi aici cu tine. Rămâi echilibrat, bucură-te de călătorie și concentrează-te asupra ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending