Connect with us

General

3 MOTIVE pentru care încă nu ți-ai întâlnit SUFLETUL PERECHE

 

Iată cele mai importante motive pentru care încă nu ți-ai întâlnit sufletul pereche:

Simți că trece timpul și îți este teamă că nu îți mai întâlnești sufletul pereche? Simți că toate eforturile tale sunt în zadar? Simți că nu ai nicio șansă la iubirera adevărată? Simți că orice ai face, ești departe de a îți întâlni partenerul potrivit pentru tine?

Ei bine, noi suntem aici pentru a te ajuta. Iată cele mai importante motive pentru care încă nu ți-ai întâlnit sufletul pereche:

1. Ești prinsă în trecut

Chiar dacă spui că nu este așa, încă ești cu gândul la ce ți s-a întâmplat în trecut. Poate că ai suferit din dragoste, poate că ai crezut că ești în relația perfectă și apoi ai fost părăsită, poate că ai avut o relație toxică… indiferent de situație, inima ta încă se întoarce acolo, la tot ce s-a întâmplat, și astfel nu se poate vindeca cu adevărat.

Sfatul Universului pentru tine: Închide acele uși dureroase, renunță la remușcări, la întrebări la care nimeni nu are răspunsuri, și mergi mai departe cu viața ta. Nimic nu va mai fi ca atunci, trecutul nu mai există. Trăiește acum.

2. Ești prea concentrată pe viitor

Cu toții avem tendința de a ne stabili obiective uriașe. Cu toții presupunem că atunci când vom atinge acele obiective, vom fi fericiți, mulțumiți și împliniți, însă adevărul este diferit. În procesul nostru de a căuta fericirea în viitor, pierdem momentul prezent – pierdem fericirea de acum.

Sfatul Universului pentru tine: Nu te mai gândi că vei fi fericită când îți vei întâlni sufletul pereche – concentrează-te asupra fericirii din acest moment.

3. Ai lecții foarte importante de învățat

Da, uneori trebuie să învățăm câteva lecții înainte de a ne întâlni cu sufletul pereche. Practic, acesta este momentul în care trebuie să fii doar cu tine, să te dezvolți, să te cunoști, să îți dai seama cine ești cu adevărat și de ce ai nevoie pentru a fi fericită. De asemenea, este un moment bun pentru a face față provocărilor, pentru a îți da seama cât de puternică ești, pentru a învăța din problemele cu care te confrunți.

Sfatul Universului pentru tine: Toate aceste experiențe pe care le trăiești sunt cel mai probabil decise înainte de nașterea ta și trebuie să se întâmple. De aceea este important să ai răbdare, să îți rezolvi problemele, să înveți ce ai de învățat și să îți continui drumul. Pentru că sufletul pereche va bate la ușa sufletului tău imediat ce reușești să închei și acest capitol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending