Connect with us

Horoscop

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur

Nu toată lumea se poate înțelege cu un Taur și nu e nevoie de astrologie pentru a spune asta.
Cu toții avem oameni cu care pur și simplu nu ne înțelegem și cu care nu vom putea avea niciodată o relație, mai ales de dragoste.

Care sunt semnele zodiacale cel mai puțin compatibile cu zodia Taur?

Pentru zodia Taur, cei mai nepotriviți parteneri sunt Leul și Vărsătorul. Taurul este un semn zodiacal foarte realist, căruia îi place să se relaxeze, dar nu îi va plăcea, nu va iubi și nu se va înțelege cu toată lumea.

El este un semn zodical încăpățânat căruia îi place să fie răsfățat.

Guvernat de Venus, îi place conforul și luxul. Unui Taur îi place să fie independent și preferă să evite aventurile spontane cu risc ridicat.

Îi place să aibă totul planificat, organizat și bine gândit. E un semn blând și pașnic, care adoră să aibă companie și prieteni pe viață.

Se bazează pe compania celor care nu încearcă să-l influențeze în vreun fel, motiv pentru care acest semn zodical întâmpină dificultăți de înțelegere cu zodiile Vărsător și Leu.

Iată cele 2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur:

Leu și Taur

Leului îi place să fie spontan și să se distreze fără planuri preconcepute.

E mai mult pe partea sălbatică, ceea ce îngreunează relația cu un Taur.Ambele semne tind să caute loialitatea în oamenii cu care interacționeză. Vor să aibă relații stabile și solide cu oamenii pe care îi întâlnesc.

Cu toate acestea, în ciuda dorinței lor pentru același gen de relație, între ei există multe conflicte din cauza personalității lor puternice și influente.

Din cauza personalităților lor intense, cei doi nu pot forma o pereche și nu îi vom putea vedea nicidată într-o relație, nici măcar într-una de prietenie.

Vărsător și Taur

Vărsătorul este un semn zodiacal căruia nu îi place să-și facă planuri și care vrea să facă totul de unul singur fără a fi nevoie să se bazeze pe nimeni altcineva pentru a supraviețui.

Fericirea Vărsătorului chiar nu depinde de ceilalți!

Vărsătorul vrea ca Taurul să fie sincer, creativ și să arate cine este fără restricții. Taurul nu este foarte bun în a se deschide și a fi el însuși. Dacă ar face acest lucru, ar deveni mult mai atrăgător pentru Vărsător, dar, din păcate, nu este cazul, iar aceste două semne nu vor putea avea niciodată o relație romantică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending