Connect with us

General

15 ÎNCURAJĂRI CU CARE SĂ ÎȚI VINDECI INIMA

Dumnezeu îndepărtează unele persoane din drumul tău pentru că el a auzit conversațiile pe care tu nu le-ai auzit.

Cere-i scuze inimii tale că nu știi să o iubești cu adevărat.

Este momentul să înveți să ai grijă de tine. Este momentul să te pui pe primul loc. Este momentul să fii fericită. Este momentul să te iubești necondiționat. Este momentul să îți protejezi sufletul.

Iată câteva încurajări pe care să ți le spui tot mai des pentru a îți vindeca inima de toată durerea provocată de alții:

 

1. Dacă pierzi pe cineva și te regăsești pe tine… tu ai câștigat.

2. Sunt oameni care te iubesc după ce te pierd. Dar există și oameni care te strâng de mână ca să nu te piardă.

3. Uneori, să ai liniște este mai important decât să ai dreptate.

4. Dumnezeu îndepărtează unele persoane din drumul tău pentru că el a auzit conversațiile pe care tu nu le-ai auzit.

5. Tu bucură-te că vezi răsăritul și nu mai complica tot ce este simplu.

6. Viața este povestea ta. Scrie cu liniște și iubire în suflet paginile capitolelor ce vor urma. Scrie cât mai des cu inima încărcată de fericire.

7. Urmează-ți fericirea și Universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.

8. Nu îți pierde sufletul luptând pentru cineva care nu merită.

9. Să recunoști faptul că ai nevoie de ajutorul celor din jur, măcar din când în când, nu este semn de slăbiciune, ci de putere.

10. Trecutul tău nu este viitorul tău.

11. Fii recunoscătoare clipă de clipă pentru tot ce ai reușit să faci până acum.

12. Universul lucrează întotdeauna în favoarea noastră… numai că este în firea omului să se îndoiască de asta.

13. Viața este prea scurtă că să fii rea cu sufletul tău și să îți neglijezi inima.

14. Ai răbdare. Într-o zi vei înțelege tot ce se întâmplă.

15. Întotdeauna urmează ceva mai bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending