Connect with us

Sanatate

12 emoții negative care duc la boli fizice

12 emoții negative care duc la boli fizice

12 emoții negative care duc la boli fizice. Furia, remușcările, furia, formează în existența noastră acumularea de noduri, cum ar fi meschinătatea, lăcomia, invidia. Temerile și emoțiile noastre negative formează noduri, obstacole, chisturi emoționale … Aceste noduri creează obstacole care împiedică circulația vitalității și a energiei în armonie.

Acest blocaj de energie cauzează în cele din urmă boli.
Putem debloca aceste noduri cu liniște, permițând ceea ce este detașare, iertare, permitem din nou viața, dragostea să circule și să o lăsăm să curgă prin întregul nostru corp.

„Totul mi se dă și redistribuiesc tot ce mi se dă …” „Trăiesc fără frică, sărăcie și boală”. Acest citat, atunci când este vorbit cu convingere, radiază și returnează un schimb minunat, vibrează întreg misterul generozității, iar această vibrație împiedică curgerea în neant.

Emoțiile sunt asociate cu boala
Emoțiile reținute în interiorul corpului tău pot fi fixate în diferite părți ale acestuia. Emoțiile provoacă simptome fizice, cum ar fi anxietate, palpitații cardiace, amețeli, transpirații, tremurături și transpirații ale mâinilor.

Acestea sunt 12 emoții negative care duc la boli fizice:

1. Anxietate – poate duce la diaree.
2. Resentiment – poate duce la o criză hepatică.

3. Dificultatea de a găsi un loc – poate duce la infectarea tractului urinar.
4. Când refuzăm să ascultăm ceva, este posibil să avem infecții ale urechii, dureri de urechi.

5. Când ezitați să spuneți ceva, este posibil să aveți angină, durere în gât.
6. Dacă refuzați să renunțați, este posibil să aveți probleme la genunchi.

7. Dacă ți- e frică de viitor , îți schimbi obiceiurile sau îți este frică de lipsa banilor, este posibil să suferi de dureri de spate.
8. Dacă nu poți fi flexibil în diferite aspecte ale vieții – dureri de gât și rigiditate a gâtului.

9. Conflict cu șefii, dureri de umăr.
10. Când preluați conducerea, riscați, de asemenea, să aveți dureri de umăr și o senzație de greutate.

11. Dacă vă lipiți dinții atunci când vă aflați față în față cu o persoană sau o situație și păstrați această emoție cu dvs. pentru o vreme, puteți dezvolta dureri dentare, ulcere peptice și abcese.

12. Teama de mâine sau nevoia de a încetini provoacă dureri la picioare , picioare și glezne.

Desigur, ca să nu generalizăm, aceste simptome pot fi cauzate de o problemă mecanică, de o mișcare necorespunzătoare, de o răceală … dar dacă nu găsești cauza, gândește-te la ceea ce te deranjează în ultima vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

5 uleiuri esențiale pe care să le incluzi în rutina ta de îngrijire a pielii

Uleiurile esențiale au devenit tot mai populare în ultimii, fiind folosite în numeroase moduri, de la aromoterapie și până la îngrijirea pielii și a părului.
Pentru a beneficia de toate efectele pozitive ale uleiurilor esențiale, trebuie în primul rând să le folosești corect. Deși sunt 100% naturale, uleiurile esențiale pot avea efecte nocive asupra pielii atunci când sunt utilizate greșit.
Uleiurile esențiale nu se aplică niciodată nediluate pe piele. Trebuie să le adaugi într-un ulei purtător, care este de obicei un ulei cu efect hidratant precum cel de măsline, migdale, sâmburi de sttruguri, avocado, jojoba etc. De asemenea, poți să pui câteva picături din uleiul tău esențial preferat în crema hidratantă pentru zi sau cea reparatoare pentru noapte. Iată câteva uleiuri esențiale pe care să incluzi în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii:

Ulei esențial de neroli pentru hidratare

Neroli are un puternic efect hidratant, ajutând la blocarea apei la nivelul pielii, ceea ce îl transformă într-un aliat ideal pentru pielea uscată.

Adaugă câteva picături de ulei esențial de neroli într-o sticluță cu ulei purtător precum ulei de măsline, cocos sau avocado. Folosește-l seara, după ce ți-ai curățat și spălat tenul, dar și dimineața, înainte de a aplica crema cu factor de protecție solară.

Citește și: 7 uleiuri esențiale care stimulează creșterea părului

Ulei esențial de mandarine pentru uniformizarea culorii pielii

Pielea ta are un aspect obosit și este lipsită de strălucire? Încearcă să adaugi ulei esențial de mandarine în ritualul de îngrijire a pielii. Bogat în vitamina C, uleiul esențial de mandarine ajută la uniformizarea culorii pielii, lăsând în același timp tenul proaspăt și radiant.

Adaugă 10 picături de ulei esențial de mandarine într-o cantitate de 50ml ulei purtător și aplică-l pe piele dimineața și seara.

Ulei esențial de lavandă pentru o piele mai fermă

Lavanda este recunoscută pentru aroma sa cu efect calmant, însă acest ulei esențial versatil are și capacitatea de a tonifia pielea lipsită de fermitate. Diluează uleiul esențial de lavandă cu ulei purtător de măsline, avocado, sâmburi de struguri sau jojoba și aplică pe tenul curat, masând delicat cu mișcări de jos în sus și de la interior către exterior. Aplică-l seara, pentru un efect calmant și relaxant înainte de culcare. Acest amestec poate fi folosit și pe corp.

Ulei esențial de trandafir pentru calmarea pielii

Pentru a calma pielea sensibilă, optează pentru uleiul esențial de trandafir.

Este un ulei prețios, cu un parfum foarte plăcut, care ajută la calmarea și vindecarea pielii. Îl poți combina cu ulei esențial de geranium și mușețel, adăugate într-un ulei purtător hidratant, astfel încât să obții un tratament natural care calmează pielea înroșită. Aplică în fiecare dimineață pe față și gât, înainte de a folosi crema de zi.

Ulei esențial de magnolie pentru revitalizarea tenului

Acest ulei esențial cu efect energizant stimulează reînnoirea celulară și te ajută să obții un ten cu aspect proaspăt și revitalizat. Este ideal pentru tenul matur, ajutând la estomparea semnelor de îmbătrânire precum riduri și linii fine.

Combină-l cu un ulei purtător bogat în antioxidanți, așa cum este uleiul din sâmburi de struguri, pentru a-i amplifica efectul antiîmbătrânire.

Continue Reading

Trending