Connect with us

Horoscop

11 MOTIVE PENTRU CARE SĂ IUBEȘTI O FEMEIE NĂSCUTĂ ÎN ZODIA PEȘTI

 

Femeia Pești este o ființă magică dintr-o altă lume

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de o femeie Pești. Sufletul ei te atrage imediat ce o vezi, iar inima ta simte iubire pe loc. Înțelepciunea ei îți dezvăluie instantaneu faptul că ai de-a face cu un suflet sensibil. Realitatea nu este întotdeauna locul ei preferat în care să locuiască și, adesea, o vezi zâmbind și visând cu ochii deschiși; de multe ori încearcă să își gestioneze altfel timpul astfel încât să nu intre în rutină și să facă față sarcinilor de zi cu zi și regulilor dure și stricte.

Condus de Neptun și simbolizat de doi pești, acest semn de apă are o personalitate extrem de emoțională, empatică și extraordinar de sensibilă.

Femeia Pești posedă adesea caracteristici intuitive și uneori se folosește de aceste daruri pentru a ajuta alți oameni, pentru a face lumea mai frumoasă și mai bună.

Femeia Pești. Caracteristici generale:

Cuvinte cheie: sensibilitate, prietenie, romantism, pasiune.

Destin sentimental: se va căsători în momentul în care știe că și-a pus în ordine viața

Putere ascunsă: darul premonitiei

Calități: prietenoasă, sociabilă, atentă, sensibilă, înțelegătoare

Compatibilitate în iubire: Fecioară, Capricorn, Rac, Gemeni

Piatră norocoasă: acvamarinul

Numere norocoase: 6, 9, 15

Tărâmul fanteziei și al viselor este adesea locul în care Femeia Pești se simte cel mai confortabil. Îi place să fie singură pentru că este într-o conexiune puternică nu doar cu sufletul ei, ci și cu Universul. Iar în momentul în care se îndrăgostește cu adevărat are tendința de a vărsa toată iubirea din inima sa în cealaltă persoană. Este sentimentală și are un suflet în care există doar emoții frumoase.

Să nu iei în râs niciodată personalitatea ei empatică – lumea are nevoie de mai mulți visători și de persoane cu suflet bun. Femeia Pești este aici pentru a ne arăta cum trebuie să fie un om și a ne învață pe toți cum să fim mai blânzi, mai iubitori – nu doar unii cu alții, ci și cu noi înșine.

Femeia Pești în relații

Femeia Pești este romantica supremă a zodiacului; de multe ori se pierde complet sub fantezia iubirii. Granițele sunt neclare pentru ea atunci când iubește. Cu un stil foarte natural și senzual, reușește să te atragă și să te facă să te îndrăgostești pe loc de ea – fix ca o sirenă care îi atrage pe marinari la țărm cu cântecul ei divin.

Este ușor să cazi sub vraja ei hipnotică și să te pierzi – însă relațiile pe care ea le are de-a lungul vieții sunt adesea nerealiste pentru că ea tinde să se îndrăgostească de suflete complet nepotrivite.

Când se află într-o relație, femeia Pești ajunge să se consume cu problemele partenerului și este atrasă de bărbați care au probleme emoționale pentru că simte nevoia să vindece, să protejeze, să repare, să lupte.

De ce să iubești o femeie Pești?:

1. este sensibilă;

2. este atentă;

3. are un suflet minunat;

4. iubește cu toată ființa ei;

5. nu ar înșela niciodată;

6. se dedică relației în care este;

7. știe arta compromisului;

8. este sinceră și spune ce are pe suflet;

9. este pasională;

10. vrea să vindece, să ajute, să salveze;

11. își dorește ceva serios, nu are timp de joacă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending