Connect with us

General

10 trăsături ale oamenilor optimiști

Vrei să devii o persoană mai optimistă? Descoperă trăsăturile oamenilor optimiști și lasă-te inspirată!
Să fii optimist înseamnă să privești întotdeauna partea frumoasă a lucrurilor și să ai speranță, indiferent de obstacolele pe care le întâlnești în cale.

Optimismul este incredibil de atractiv. Mulți oameni apreciază capacitatea unei persoane de a vedea partea plină a paharului și de a-i pune pe ceilalți pe primul loc. Acest lucru aduce mai multă fericire în lume.

În plus, iubirea celor optimiști este altfel, este specială!

10 trăsături ale oamenilor optimiști


Oamenii optimiști nu înțeleg și nu tolerează negativitatea constantă

Acești oameni pot fi pesimiști din când în când, însă scapă rapid de acest sentiment.

Optimiștii nu se înconjoară de oameni care se plâng în mod constant și care au nevoie mereu de mângâieri, ci îi ocolesc din cauza faptului că devin epuizanți.

Au foarte multă energie

Nu numai că își fac toată treaba la locul de muncă, dar au energie și pentru alte activități independente, cum ar fi un blog personal, plimbatul câinelui, sport și întâlniri cu prietenii. Le place să-și trăiască viața la maximum, dar nu uită nici de somn.

Nu pot ignora un bebeluș, un cățeluș sau un cer senin

Oamenii optimiști nu pot trece pe lângă un bebeluș fără să fie mișcați. Nu își pot vedea de drum când trec pe lângă un cățeluș haios fără să se oprească să se joace cu el.

Și vor observa mereu cât de senin și albastru este cerul!

Sunt foarte sensibili

Oamenii optimiști nu se prea pricep la sarcasm. Uneori nu se pot exprima fluent și acest lucru îi face să se simtă inconfortabil. De asemenea, nu răspund bine în fața celor care nu pot găsi nimic bun sau frumos în această viață.

Să-i facă pe ceilalți fericiți este o prioritate

Este un obicei la care nu vor renunța niciodată. Adoră să-i facă pe alții fericiți și să îi suprindă plăcut.

Se oferă voluntari pentru prea multe lucruri

Ar trebui ca uneori să încerce să se mai relaxeze, dar nu, ei vor să fie primii care iau inițiativa în tot.

Vor să facă parte din toate și să ajute.

Nu se sperie des, dar când o fac, este intens

Fiind mereu optimiști, se sperie atunci când apare chiar și o mică urmă de negativism. Atunci simt că se prăbușesc, devin dezordonați, plâng și suspină. Toate astea îi va face să creadă că au un atac de panică.

Fac lucruri fără să aștepte la ceva în schimb

Se implică în acte de caritate doar pentru a-i face pe oameni să creadă un pic mai mult în magia universului. Nimic mai mult sau mai puțin.

Oamenii optimiști cred în semne

Atunci când li se întâmplă ceva mare în viața lor, cu siguranță au găsit un bănuț strălucitor înainte.

Semnele sunt peste tot și cred în ele.

Ei nu vor renunța niciodată la oamenii pe care îi iubesc

Și nu doar pentru că asta face parte din setul lor de credințe, ci pentru că știu că întotdeauna urmează ceva mai bun. Așadar, când trec prin vremuri grele, ei luptă și luptă și nu renunță niciodată. Probabil nu se vor înțelege întotdeauna cu persoanele de lângă ei, dar vor trece prin toate și vor învinge.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending