Connect with us

General

10 semne că te iubește și că sunteți făcuți unul pentru celălalt

Ți-e teamă să te implici într-o relație cu el pentru că nu știi dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt? Nu îți fie teamă, iată 10 semne că te iubește!

Dacă ești în căutarea unor semne că te iubește și vrei să afli dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt înainte de a i te dedica trup și suflet, iată aici răspunsul!

Dacă ai fost rănită în trecut, cu siguranță ai tendința de a-ți pune o mulțime de întrebări ori de câte ori te întâlnești cu cineva nou. Dar, deși acest tip de incertitudine e deranjantă, uneori este un lucru bun să pui relația la îndoială. Să faci asta înseamnă că iei relația în serios. Încearcă doar să nu exagerezi!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când te întâlnești cu o persoană nouă este să te întrebi ce cauți cu adevărat într-o relație, ce așteptări ai.

Dacă vrei o relație pe termen lung, atunci ar trebui să încerci să-ți dai seama dacă și persoana respectivă simte același lucru.

  • Iată 10 semne că te iubește și că sunteți făcuți unul pentru celălalt:

 

Te-a văzut în cele mai rele momente și nu a plecat

A rămas cu tine când te-a dat afară de la serviciu sau când colega de apartament s-a mutat brusc.

Chiar ai vrut o pauză atunci și asta nu l-a speriat. El a fost acolo pentru tine și te-a ascultat. Poți să plângi în fața lui fără să-ți faci griji că vei fi judecată.

Nu se simte intimidat de cariera ta

Știe că pentru tine cariera este importantă și te susține. Știe direcția în care vrei să mergi și te susține. Îl interesează cu adevărat viața ta profesională și îți pune întrebări despre ea. Dacă se întâmplă ceva important, atunci el știe despre asta.

Planifică întâlnirile pe baza aprecierilor și a antipatiilor tale

Asta înseamnă că e atent la tine și că te ascultă. Te ia în serios. Chiar dacă este vorba despre ceva după care nu e înnebunit, o va face totuși pentru că știe că ție îți place. Ea planifică totul și îți face surprize.

Zâmbește când ești prin preajmă

Știi după limbajul trupului și tonul său că se bucură de prezența ta. Acest lucru este foarte important.

Vrei ca partenerul tău să fie încântat când te vede, vrei să fii partea lui preferată din zi. Fără ca el să spună un cuvând, știi ce sentiment uimitor este când știi că partenerul tău te iubește. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să treceți prin momentele dificile.

Se laudă cu tine față de familia și prietenii săi

Când știe că tu ești aleasa, este încântat să-ți prezinte familia și prietenii. Nu se poate opri din a vorbi despre tine. Are numai lucruri bune de spus la adresa ta. Și știi asta și îți place. El nu doar se laudă cu tine, ci le comunică cât de importantă ești pentru el.

Nu a dat semne că este o persoană geloasă

El este încrezător și nu te judecă pe baza relațiilor sale din trecut. Nu te pune la îndoială atunci când îi spui că ai ieșit cu niște prieteni sau că a trebuit să lucrezi până târziu.

Există o încredere vizibilă din partea lui.

Nu încearcă să te schimbe

Nu este nimic mai rău decât să simți că partenerul tău încearcă să te schimbe. Știe că iubești pisicile și e în regulă cu asta. Știe că ai crescut printre ele și înseamnă mult pentru tine. Deci, el se va asigura că există întotdeauna o pisică în viața ta. Te cunoaște pe dinăuntru și pe exterior și te acceptă cu totul. Acesta este un sentiment extraordinar.

Acțiunile sale vorbesc mai mult decât cuvintele sale

Este adevărat, cuvintele trebuie să fie susținute de acțiune. Dacă nu sunt, atunci nu este sincer. Când își cere scuze, nu mai face aceeași greșeală din nou. Știe că te iubește pentru că o spune. Dar, o știi și pentru că o arată.

Știi că ești prioritatea lui

Dacă îl rogi să meargă la un eveniment care este important pentru tine, o va face. Chiar dacă asta înseamnă să-și ia liber de la serviciu pentru a te însoți.

Dacă călătorește în interes de serviciu, te va anunța imediat ce aterizează și continuă să te țină la curent cu ceea ce se întâmplă. Vorbește despre cum a decurs ziua sa, astfel încât să știi lucrurile importante care i se întâmplă. Îi va spune mamei sale că o va suna înapoi atunci când sunteți în mijlocul unei conversații importante.

Ai timp pentru tine

Când începi o relație, este ușor să te pui pe ultimul loc. Acest lucru poate avea consecințe mai târziu. Partenerul tău va începe să se aștepte la asta de la tine. Nu îți fie teamă să stabilești limite. Dacă ai nevoie de o pauză, anunță-l. Poți face o baie cu bule sau să ieși cu prietenii, orice ai nevoie pentru a te revigora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

13 OBICEIURI pe care sa NU le ignori la viitorul partener de viata

Să te căsătorești cu un tip care este complet opus imaginarului tău Mr. Right ar fi o mare nebunie. Imaginați-vă că sunteți căsătorit cu un tip care crede că nu sunteți demni de lucruri minunate, căruia nu îi place să fie văzut împreună cu voi și nu vă gândește la voi decât la soția sa. Nu este ca cel mai urât vis vreodată?

Atenție, judecarea oamenilor pentru că fac lucruri rele și imorale este justificată. Deci, ia-ți puțin timp înainte să te hotărăști să te căsătorești cu un tip, chiar dacă te-ai întâlnit cu el de mult timp și treci prin aceste 13 obiceiuri. Dacă îi are, sau cei mai mulți dintre ei, îl resping și închide cazul pentru că odată ce ai citit aceste obiceiuri, îți vei da seama că singurul lucru pe care trebuie să-l faci cu acest tip este fie să-l încarci, fie să te afli la câțiva kilometri distanță de el.

1. Minte îngustă:

Ideea de a-ți petrece întreaga viață cu un tip care nu are o minte deschisă sună ca un coșmar. Nu vrei să fii cu cineva pentru tot restul vieții care te împiedică să faci toate lucrurile normale doar din cauza fricii sale de a merge prost sau a neîncrederii în tine.

Acest tip de negativitate îți poate ruina viața și te poate face să regreți căsătoria cu el. Este mai bine să aruncați un astfel de om dintr-o dată, în loc să-l regretați mai târziu, atunci când își arată mințile înguste și vă face viața iadă.

2. Urăște animalele:

Nu v-ați simțit puțin blasfemând chiar citind expresia „urăște animalele”? Cine pe pământ urăște animalele? Nimeni nu face; acesta este răspunsul. Deci, dacă nu îi plac animalele fără motive întemeiate, cum ar fi alergiile etc. și vă face să alegeți între el și animalul dvs. de companie, alegeți-l întotdeauna.

A nu le iubi este bine, dar a vrea literalmente să fie departe de ei pentru că „sunt animale” arată o mare lipsă de empatie. Vei trăi cu un animal uman crud dacă vei decide să te căsătorești cu el.

3. Regulile relației nu înseamnă nimic pentru El:

Îi place să se joace sălbatic și nu este un semn bun. Spui să nu faci ceva și el face exact același lucru. Nu numai că nu vă respectă, dar nu respectă complet regulile relației.

Fiecare relație are câteva reguli de bază care trebuie respectate în mod natural de către ambii parteneri, dar dacă el iese din linie din nou și din nou, fără să țină cont niciodată de preocupările tale cu privire la ei, nu merită să se căsătorească. Nerespectarea absolută nu ar trebui niciodată apreciată sau acordată a doua șansă.

4. Promite pauze:

O mică greșeală sau o minte uneori uitată pot fi scuzate și chiar și o promisiune mare, dacă este ruptă o dată într-o lună albastră, poate fi iertată și ea, dar dacă frecvența încalcării promisiunilor crește vizibil, atunci este timpul pentru o curățare și o spălare.

Dacă dă din cap viguros în timp ce face promisiuni și le încalcă cu ușurință doar câteva zile mai târziu, înseamnă în mod evident că face de la tine un prost. Aceasta nu este o relație bună pentru a fi, așa că respingeți acea promisiune și găsiți un păstrător.

5. Vă oferă tratament secundar:

Devine dezordonat atunci când una dintre cele două persoane este mai mult în relație decât cealaltă. Începe să se destrame deoarece este vorba de a da, lua, împărtăși și primi, la fel cum a spus Joey. Deci, dacă tu ești cel care dă cele mai bune relații în timp ce doarme liniștit și nu face nimic, înseamnă că nu înseamnă pentru el ceea ce înseamnă el pentru tine.

Nu are rost să luați o astfel de conexiune goală, așa că nu vă căsătoriți cu tipul care vă oferă tratament secundar atunci când meritați să fiți prima prioritate.

6. Nu are momente de epifanie:

Un tip care crede în mod constant că tot ceea ce face este complet corect și deciziile sale nu pot fi niciodată greșite trebuie să aibă o verificare a realității. Este, într-adevăr, crud să forțezi pe cineva să se schimbe pentru tine și nu ar trebui făcut.

Dar o persoană ar trebui să-și dea seama de greșelile sale și să fie pregătită să facă schimbări în sine în consecință, de dragul bunătății. Dacă nu trăiește niciodată momente de epifanie și nu se îndoiește niciodată de ceea ce face, comportamentul său de cocos poate fi dăunător și pentru tine.

7. Scuze excesive:

Scuzele sunt doar un mod de a spune

„Îmi pare rău, dar am avut de făcut lucruri mai importante și nu contează pentru mine atât de mult pe cât crezi că faci.”
Sfarsitul povestii.

Dacă are mai multe scuze decât motive și toate sunt prea lipsite de sens pentru a fi adevărate, el încearcă doar să te mintă și, dacă nu, se simte doar prea leneș ca să te includă în toate. Un astfel de comportament la tipul cu care urmează să te căsătorești poate fi o oprire și ar trebui să fie o oprire.

8. Păstrează luptele în viață:

Luptele sunt bune, chiar sănătoase, dar nu dacă nu se termină niciodată. Este complet în regulă să-ți exprimi opiniile în fața partenerului tău chiar dacă aceștia se opun propriilor sale și este bine să ai o discuție din două puncte de vedere diferite.

Dar dacă nu este niciodată de acord să se hotărască asupra unei decizii și nu este dispus să vă lase să vă păstrați opinia, el este problema. Ambele persoane implicate trebuie să se respecte reciproc diferențele. Dacă îi place contrariul și menține luptele în viață, trebuie să te îndepărtezi.

9. Ucide conversațiile:

Este un mare vorbăreț, este minunat, dar de îndată ce vine să spui o poveste sau să împărtășești ceva, te taie de parcă nu ar conta. El este ucigașul conversației.

Nu numai că aceste obiceiuri arată lipsa abilităților de conversație, dar îți arată și nesemnificativitatea în opinia sa, cum nu contează rândul tău și el este mai bine fără ca tu să joci ceva. Nu vrei să fii ignorat așa pentru tot restul vieții tale; nu face niciodată greșeala de a te căsători cu un astfel de ucigaș de conversație.

10. Mincinosul:

Minciunile mici, minciunile drăguțe și minciunile nesemnificative care se spun definitiv sunt scuzabile și chiar justificabile, dar minciunile care vă afectează relația și care sunt rostite din nou și din nou trebuie tratate. Dacă nu minciunile, atunci mincinosul trebuie confruntat.

Relațiile se referă la încredere și a crede unul în celălalt. Dacă elimină acest lucru prin încălcarea codului de încredere unul în celălalt, atunci trebuie să fie înlocuit. Minciunile deteriorează o relație încet, precum termitele deteriorează lemnul.

11. Urăște familia:

Oricât de enervant ar putea deveni uneori părinții noștri, nu îi putem niciodată urî sau nu le putem întrerupe viața. Familia este locul unde am început și uitarea lor nu este mai puțin decât un păcat. Dacă își urăște familia, doar pentru că familia este enervantă sau din orice alt motiv slab, atunci nu este potrivit să se căsătorească cu tine sau cu oricine altcineva.

Căsătoria este despre întemeierea unei familii. Cum te aștepți ca el să își întemeieze o familie dacă nu este capabil să facă față propriei sale foste familii?

12. Imatur în treburile Sale:

Fie că este prietenie sau relația lui cu șeful său, dacă el este genul de tip care aruncă oamenii după o luptă minoră sau o ceartă, nu este tipul potrivit cu care să fie. Dacă relațiile sale cu oamenii din jurul său sunt grăbite și el continuă să taie oamenii, te poate întrerupe cu ușurință într-o zi. Nerăbdarea ca trăsătură a tipului cu care urmează să te căsătorești nu este bună.

13. Abuziv:

Orice alt obicei nu mai contează atunci când vine vorba de natura sa violentă. Iubirea nu știe nimic despre violență, fie ea fizică sau emoțională. Fugi de tipul care este violent în relațiile sale, pe cât posibil. Încearcă să-l schimbi dacă crezi că poți, dar nu te căsători cu el în orice moment înainte ca el să se schimbe. Vei face cea mai mare greșeală din viața ta dacă te vei căsători cu un tip care nu știe să-și stăpânească furia.

Continue Reading

Trending